lekdetectie

lekdetectie

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Om ernstige waterschade te voorkomen is het belangrijk om zo snel mogelijk een expert in te schakelen.

Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Zo kunnen we de locatie van het lek nauwkeurig in kaart brengen. Dat gebeurt aan de hand van onze gespecialiseerde apparatuur.

Lekkages kunnen op verschillende plaatsen in of rondom uw woning ontstaan. Een daklekkage is een van de meest voorkomende lekkages. Daar kan een lekkage veroorzaakt worden door kapotte en/of scheve dakpannen, scheuren in uw dakbedekking, een hevige regenbui enzovoort. Waterlekkage komt ook vaak voor bij het plafond. Daar kunt u last hebben van vochtplekken, lekkende waterleidingen of een kapotte afvoerbuis waardoor het water doorheen de muren naar binnenkomt. Verder komen lekkages vaak voor in de badkamer, bij kranen of bij een radiator.

Wat zijn de voornaamste oorzaken van lekkage?

  • Slijtage
  • Schade
  • Verstoppingen
  • Constructiefouten

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerde lekdetectie. Wij hebben al jaren ervaring in lekdetectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologie├źn. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Bereik ons telefonisch

West-Vlaanderen:+32 56 38 01 36
Oost-Vlaanderen:+32 92 32 05 61
Antwerpen:+32 38 08 12 72
Vlaams-Brabant:+32 16 98 01 11