herstellingen

herstellingen

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen is het belangrijk om het probleem snel en grondig aan te pakken. Voor deze herstellingswerken kunt u steeds rekenen op IQ Plumbing. Hieronder vindt u alvast wat meer informatie over onze herstellingen.

Rioleringswerken

Rioolproblemen kunt u op verschillende manier herkennen, namelijk door geurhinder, rioolverzakkingen of verstopte afvoerbuizen. Rioolproblemen manifesteren zich echter niet meteen. Vaak zijn die problemen al een tijdje aan de gang. Er moet gezocht worden naar een snelle en duurzame oplossing. U kunt hier in de meeste gevallen opteren voor een herstelling van de riolering, dat is een stuk goedkoper dan een vervanging.

Afvoer en leidingen

Kapotte waterleidingen kunt u aan onderstaande zaken herkennen:

  • Roest in uw drinkwater
  • Verdwijnen van druk
  • Hoog waterverbruik
  • Opstijgend vocht
  • Wateroverlast in uw kelder

Wanneer bovenstaande zaken zich gaan opstapelen kan dat ernstige gevolgen teweegbrengen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, neem dan zeker contact op met IQ Plumbing. Wij kunnen uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Bereik ons telefonisch

West-Vlaanderen:+32 56 38 01 36
Oost-Vlaanderen:+32 92 32 05 61
Antwerpen:+32 38 08 12 72
Vlaams-Brabant:+32 16 98 01 11