camera-inspectie

camera-inspectie

Wanneer het probleem van uw verstopping niet onmiddellijk opgelost geraakt, moeten we de oorzaak verder gaan onderzoeken.

Het traceren van leidingen vindt plaats om onnodige breekwerken te voorkomen. Wanneer we gaan traceren, kunnen we lokaliseren waar het probleem zich precies voordoet. Het doel is om het te breken oppervlakte te verkleinen met als resultaat een lagere factuur bij de aannemer. Ook kan het leidingstelsel op deze manier in kaart gebracht worden, mocht het nog niet gekend zijn. Daar komt een camera-inspectie aan te pas. Deze moderne techniek stelt ons in staat om de oorzaak van het probleem snel terug te vinden en het te herstellen.

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem.

Wat zijn de voordelen van een camera-inspectie?

  • U kent de exacte locatie van de scheur of breuk
  • Uw volledige riolering wordt in kaart gebracht en krijgt een inspectie
  • U voorkomt onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt een gedetailleerd eindrapport, wat handig kan zijn bij verzekeringskwesties

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerd camera onderzoek. Wij hebben al jaren ervaring in camera-inspectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologie├źn. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Bereik ons telefonisch

West-Vlaanderen:+32 56 38 01 36
Oost-Vlaanderen:+32 92 32 05 61
Antwerpen:+32 38 08 12 72
Vlaams-Brabant:+32 16 98 01 11